Sammalnappi 12 kpl

Biolan
Sammalnappi 12 kpl
Sammalnappi 12 kpl Sammalnappi 12 kpl Sammalnappi 12 kpl

Biolan Sammalnappi on siisti ja vaivaton tapa aloittaa esikasvatus.

4,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Biolan Sammalnapit

Biolan Sammalnappi on siisti ja vaivaton tapa aloittaa esikasvatus. Sammalnapissa onnistuu niin kylvö kuin pistokaslisäyskin. Biolan Sammalnappi on 100 % rahkasammalta, joka on puristettu tiiviiksi ja se turpoaa nopeasti kasteltaessa. Rahkasammal on erinomainen kasvualustamateriaali taimikasvatukseen, koska se pidättää runsaasti vettä, mutta säilyy silti ilmavana. Sammalnappi on lannoitettu ja kalkittu.

Biolan Sammalnappi on ekologinen kasvualusta, sillä se on valmistettu kotimaisesta, nopeasti uusiutuvasta rahkasammaleesta.

Biolan Sammalnappi on elävästä rahkasammaleesta valmistettu, kalkittu ja lannoitettu kasvualusta siementen idättämiseen. Lisää vain vesi ja siemenet. Sammalnappi on ekologinen kasvualusta, se on 100 % rahkasammalta eikä sitä ole päällystetty millään materiaalilla. Sammalnapit soveltuvat käytettäväksi esimerkiksi Biolan Pienoiskasvihuoneessa. 

Tee näin: 

  • Turvota Sammalnapit lisäämällä haaleaa vettä useassa erässä.  Kaada vettä aluksi nappien päälle siten, että ne kastuvat kauttaaltaan.
  • Kun napit lähtevät turpoamaan, lisää vettä nappien väleihin.
  • Älä kaada vettä turvonneiden nappien päälle.
  • Kylvä siemenet siemenkuoppiin. Peitä siemen tarvittaessa.
  • Huolehdi, että napit eivät pääse kuivumaan.
  • Istuta napissa kasvavat taimet suoraan kasvualustaan. 
Arvostelut 0 arvostelua