Neudorff Neudofix juurrutushormoni

Esbau Oy
Neudorff Neudofix juurrutushormoni
Neudorff Neudofix juurrutushormoni

Neudofix on merileväpohjainen juurrutusaine joka edistää pistokkaiden juurtumista ja vahvistaa kaikkien kasvien juuristoa.

9,70 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

NEUDOFIX JUURRUTUSHORMONI

100 % luonnonmukainen. Merileväuutepohjainen, auksiinia sisältävä tehokas juurrutushormoni, joka edistää pistokkaiden juurtumista. Luonnolliset turvottavat aineet edistävät juuriston muodostusta. Sopii erinomaisesti myös taimien kasteluun sekä käytettäväksi ruukun vaihdon ja uudelleen istutuksen yhteydessä. 

Sisältö 2x20g riittää n. 10-20l vettä tai 10l multaa.


Käyttämällä Neudofix- juurrutushormonia voit nopeuttaa juuriston muodostumista ja kasvin parempaa kasvuun lähtöä. Sen sisältämä auksiini- hormoni mahdollistaa myös vaikeasti lisättävien kasvien juurtumisen. Kaikki kasvit eivät välttämättä suostu lisääntymään varresta, latvasta tai palasta. Pistokas itsessään ei välttämättä ole kyennyt muodostamaan kyseisen kasvin omaa hormonia jolloin lisäys ei onnistu ja uusi yksilö ei synnytä uusia kasvupisteitä, vaikka sille olisikin muodostunut jo omat juuret. Neudofixin sisältämä hormoni takaa tällöin kasvuun lähdön. Juuri istutetuille taimille sekä ruukunvaihdon jälkeen Neudofix- kastelu on myös tervetullut piristysruiske.

Voit istuttaa pistokkaat suoraan kukkaruukkuun. Tee multaan ensin pistokkaan juuriston mentävä kolo ja sirottele siihen Neudofix- juurrutusainetta. Istuta pistokas. Voit ohjeen mukaan sekoittaa Neudofixin myös istutusmultaan. Paras multa pistokkaille on kylvö- tai kaktusmulta joka on vähäravinteista.

Voit laittaa pistokkaat myös perinteisesti puolillaan olevaan, kädenlämpöiseen vesilasiin. Lisää ripaus Neudofix- juurrutushormonia veteen ja aseta pistokas lasiin. Pistokkaat on kaikissa tapauksissa hyvä huputtaa muovilla, optimilämpötilan ollessa 24ºC. Juurrutettava kasvi ei saa olla suorassa auringon paisteessa, mutta valoa on oltava riittävästi. 

Arvostelut 0 arvostelua