Toimitusehdot

Maksutavat

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

JOUSTO on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday -verkkomaksu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin. Asiakas saa keskimäärin 45 vuorokautta kulutonta maksuaikaa.

Collector Commerce lasku/osamaksu on yli 18-vuotiaille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin tarkoitettu palvelu. Asiakas saa keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ja voi valita 48 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskulla. Osamaksun nimellinen vuosikorko on 19,2%.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!


Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Käytämme tuotteiden pakkaamisessa mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Postitamme kaikki tuotteet postipakettina, jolloin saamme toimitettua myös lähetystunnuksen sähköpostiisi paketin jäädessä postin kuljetukseen. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen puhelimeesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Mikäli valitset noudon ja maksun kaupassa, niin otathan mahdollisimman pian yhtteyttä sähköpostiin info@veeveeretro.fi. Kauppamme ovet aukeaa aina tarvittaessa.


Toimituskulut

Toimituskulujen arvonlisäverollinen hinta on kiinteä 7,20 €.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Toimitusaikamme on 1-2 arkipäivää. Osa tuotteistamme on yksittäis-kappaleita, joten jos sattuu virhe ja tuotetta ei enään olekaan, niin otamme välittömästi yhteyttä korjataksemme virheen.

HUOM! Eläviä kasveja sisältäviä tilauksia lähetämme ainoastaan maanantaisin ja tiistaisin, jotta kasvit eivät jäisi seisomaan Postin käsittelyyn viikonloppujen ajaksi.

Tuotteen palauttaminen

Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@veeveeretro.fi , tai puhelimella numerosta 040-9636236 myymälän aukioloaikoina. Kiireellisesti tavoitat parhaiten 040-5144297 (Virpi). Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Palautus tehdään postiin asiakaspalautuksena. Palautustunnus 659190. Mukaan laitetaan tilinumero tuotteen hyvitystä varten. Veloitamme palautuksesta postikulut 7,20. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@veeveeretro.fi

- Puhelimella numerosta 040-9636236 myymälän aukioloaikoina. Sekä kiireellisesti 040-5144297 (Virpi)